Leje

Hjørnelejemål med en yderst attraktiv beliggenhed

Akseltorv 6A, st., 6000 Kolding

Dette lejemål er beliggende i en historisk ejendom, med en placering der kan betegnes som byens bedste beliggenhed, overfor rådhuset med facade til Østergade, Jernbanegade og Akseltorv. Nærværende lokaler har unikke eksponeringsmuligheder med store vinduesfacader som henvender sig mod forbipasserende på selve gågaden, men samtidig også mod torvet på Akseltorv som har løbende aktiviteter og events året rundt.

Tilhørende er det muligt at tilleje 2 stk. parkeringspladser med indkørsel fra Markdanersgade. Endvidere er der gode parkeringsforhold 100 meter fra ejendommen ved enten Koldinghus eller Borchs Gård med i alt 100 offentlige p-pladser.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder såsom butik, klinik, restaurant, café eller lignende, hvor en eventuel renovering til det specifikke formål som lejer har behov for, kan ske efter nærmere aftale mellem lejer og udlejer. Såfremt lejer ønsker at drive enten restaurant, café eller kaffebar, så vil udlejer sammen med lejer gå i dialog med Kolding Kommune om mulighed for tilladelse til fortovsservering, da lejemålets beliggenhed egner sig perfekt hertil.

Akseltorv 6A er i dag indrettet som en stor åben butik, hvor så mange kvadratmeter som muligt er udlagt til salgsbærende arealer. Værd at nævne for lejemålet er også, at lejemålet har en rigtig god loftshøjde. I forlængelse af butikken forefindes personalerum og toilet. Tilmed er der et lager i kælderen på 65 m² som medfølger til lejemålet.

Årlig leje kr. 511,800
Sagsnummer 20581
Leje pr. m²
kr. 1,350
Depositum
kr. 255,900
Årlig driftsudgift
kr. 9,475
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 25
Etageareal
379 m²
Energimærke
D

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar