Om Tristad

TRISTAD skaber resultater baseret på professionel rådgivning på det danske ejendomsmarked. Vi vægter troværdighed, faglighed og relationer højt – og er specialister i salg, udlejning samt vurderingsopgaver for regionale, nationale og internationale aktører.

Gennem tydelig kommunikation, gennemsigtighed og høje ambitioner arbejder TRISTAD målrettet for kundernes tilfredshed. Vi tror på, at uanset om det er salg, leje eller vurderinger, er nøglen en stor grad af professionalisme samt gode og stærke relationer for opnåelse af det bedste resultat.

Vores målsætning er at levere høj faglig kvalitet og en tilpasset ejendomsstrategi til hver enkelt opgave, så vores kunder efterfølgende bliver samarbejdspartnere i fællesskab med vores organisation. Disse samarbejdsrelationer udvikles på baggrund af vores ejendomsrådgivning, hvor vi med et indgående kendskab og indsigt kan navigere i ejendomsmarkedet for opnåelse af den bedste rådgivning.

Hos TRISTAD er rådgivning og de rigtige samarbejdspartnere fundamentet for at skabe længerevarende relationer, gode økonomiske gevinster for vores kunder og et samarbejde, der altid gør TRISTAD til det første valg.

Hvorfor Tristad?

Målsætningen hos TRISTAD er fundamentalt at levere høj faglig kvalitet med en tilpasset ejendomsstrategi til hver enkelt opgave for at sikre kundernes tilfredshed, gode økonomiske gevinster og et samarbejde, der altid gør TRISTAD til det første valg.

Hos TRISTAD er vi specialister i udlejning og salg af investeringsejendomme. Vi har opbygget en stærk referenceliste af regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere. Vi er grundige, kompromisløse og forstår at navigere i de forskellige aspekter af transaktionsfaserne, der hver og en er afgørende for, at vi skaber succes for vores kunder.

TRISTAD bliver valgt som samarbejdspartner af vores kunder på baggrund af vores ejendomsrådgivning, da vi med tydelig kommunikation, gennemsigtighed og høje ambitioner sikrer kunderne et indgående kendskab til ejendomsmarkedet.

Netværk

Hos TRISTAD er det afgørende at yde en professionel rådgivning. Dette har været med til at styrke vores position i ejendomsmarkedet og har resulteret i et stort netværk i branchen, både regionalt, nationalt og internationalt.

Vores netværk dækker alt fra private aktører, finansielle og institutionelle investorer samt kapitalfonde. Vi har kunder, som ønsker længerevarende rådgivning og salg af større porteføljer, og private, som ønsker salg eller udlejning af deres erhvervsejendom.

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar

Martin Becker Overgaard

Indehaver · Erhvervsrådgiver