Om Tristad

TRISTAD skaber resultater baseret på professionel rådgivning på det danske ejendomsmarked. Vi vægter troværdighed, faglighed og relationer højt – og er specialister i salg, udlejning samt vurderingsopgaver for regionale, nationale og internationale aktører.

 

Gennem tydelig kommunikation, gennemsigtighed og høje ambitioner arbejder TRISTAD målrettet for kundernes tilfredshed. Vores målsætning er at levere høj faglig kvalitet og en tilpasset ejendomsstrategi til hver enkelt opgave, så vores kunder efterfølgende bliver samarbejdspartnere i fællesskab med vores organisation.

Hos TRISTAD er rådgivning og de rigtige samarbejdspartnere fundamentet for at skabe længerevarende relationer, gode økonomiske gevinster for vores kunder og et samarbejde, der altid gør TRISTAD til det første valg.

Hvorfor Tristad?

Hos TRISTAD er vi specialister i udlejning og salg af investeringsejendomme. Vi har opbygget en stærk referenceliste af regionale, nationale og internationale samarbejdspartnere. Vi er grundige, kompromisløse og forstår at navigere i de forskellige aspekter af transaktionsfaserne, der hver og en er afgørende for, at vi skaber succes for vores kunder.

Målsætningen hos TRISTAD er fundamentalt at levere høj faglig kvalitet, med en tilpasset ejendomsstrategi til hver enkelt opgave, og skabelse af langvarige samarbejdsrelationer der altid gør TRISTAD til det første valg.

TRISTAD bliver valgt som samarbejdspartner af vores kunder på baggrund af vores professionalisme og ejendomsrådgivning, da vi med tydelig kommunikation, gennemsigtighed og høje ambitioner sikrer kunderne de bedste forudsætninger for opnåelse af deres ønskede udbytte, hvad enten der er tale om salg og porteføljetilpasning eller udlejning og indtægtsoptimering.

Netværk

Hos TRISTAD er det afgørende at yde en professionel rådgivning. Dette har været med til at styrke vores position i ejendomsmarkedet og har resulteret i et stort netværk i branchen, både regionalt, nationalt og internationalt.

Vores netværk dækker alt fra private aktører, finansielle og institutionelle investorer samt kapitalfonde. Vi har store nationale kunder som ønsker længerevarende rådgivning, faste udlejningsopgaver eller salg af større porteføljer. Vi har ligeledes lokale eller mindre regionale kunder, som ønsker enkeltstående salg eller udlejninger af deres erhvervsejendomme- og porteføljer.

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar

Martin Becker Overgaard

Indehaver · Erhvervsrådgiver