Leje

Eksklusiv kontorejendom

Enghavevej 40, 7100 Vejle

Flot og moderne kontor-/domicilejendom med gode parkeringsforhold i centrum af Vejle. Enghavevej 40 er en markant og gennemført kontorbygning som bør opleves på en fremvisning.

Hele ejendommen og lejemålet er i alt 1.853 m² og fordeler sig ud på ejendommens 3 etager. Ejendommen entrées via flot indgangshall, som giver ejendommen masser af x-faktor og eksklusivitet fra man træder ind ad hoveddøren. De flotte rammer og lyse rum er generelt for hele ejendommen, og her er således mulighed for at slå sig ned, i nogle veletablerede lokaler og faciliteter. På ejendommens øverste etage er der en kantine. Kantinen kan tilgås via trappe og elevator. Fra kantinen er der adgang til en terrasse, hvor maden og udsigten til Vejle midtby kan nydes.

Selve indretningen af ejendommen er fordelt således at der i stueetagen, 1. sal og 2. sal er indrettet med kontorarealer samt toiletter og gangareal. Herunder et mindre lagerareal eller depot. Kontorarealerne består at både cellekontorer, store fælleskontorer/mødelokaler samt storrumskontor/konferencerum. Indretningen er således fleksibel og hertil bør også nævnes at rummene primært er opbygget i lette vægge, og det vil derfor, som udgangspunkt, være muligt at tilpasse indretningen så den passer helt perfekt til lejers behov.

Tilhørende ejendommen er der gode parkeringsmuligheder i form at stor parkeringsplads lige ved døren.

Fra ejendommen er der ca. 100 meter til Bryggen Storcenter, 200 meter til Vejle gågade samt 600 meter til Vejle Banegård med bus- og togforbindelse. Man kan således sige, at denne ejendom er beliggende i hjertet af Vejle. Herudover er der fra ejendommen nem adgang til de store indfaldsveje mod motorvejsnettet E45 samt Billund.

Årlig leje kr. 1,853,000
Sagsnummer 20331
Leje pr. m²
kr. 1,000
Depositum
kr. 926,499
Årlig driftsudgift
kr. 135,000
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 73
Etageareal
1,853 m²
Energimærke
D

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar