Leje

Flot og moderne kontor i Vejle Syd

Hjulmagervej 4B, 1., 7100 Vejle

Er du på udkig efter et velbeliggende kontorlejemål med særdeles gode tilkørselsforhold og flotte faciliteter, så er Hjulmagervej 4B, 1., Vejle et besøg værd.

Lejemålet er beliggende i en flot kontorejendom kun få minutters kørsel fra motorvej E45 og med kort afstand til indfaldsvejen, Fredericiavej. Medarbejdere og ansatte er derfor sikret nem og hurtig adgang til og fra lejemålet. Tilhørende ejendommen er der ligeledes gode parkeringsforhold.

Lejemålet er en integreret del af et fælles kontorhus med gode faciliteter som kantine, atrium, omklædning med bad og reception. Ejendommen fremgår flot og præsentabel og det samme gør sig gældende i lejemålet, som byder på en lys og tidløs indretning med flere enkeltmands-/cellekontorer, mødelokaler og storrumskontor. Herudover er der toilet, kopi- og arkivrum samt køkken.

Kantinen drives af Siemens og det er som lejer muligt at blive en del af denne ordning.

Ejendommen har facade direkte mod den trafikerede Fredericiavej, så du har som lejer mulighed for at opnå god eksponering.

På Hjulmagervej 4B, 1., Vejle bliver du en del af et veletableret kontormiljø i et attraktivt erhvervsområde i Vejle Syd.

Årlig leje kr. 514,500
Sagsnummer 20641
Leje pr. m²
kr. 750
Depositum
kr. 257,250
Årlig driftsudgift
kr. 163,603
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 238
Etageareal
686 m²
Energimærke
B

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar