Salg

Investeringsejendom med projektmulighed

Klostergade 2, 6000 Kolding

Med en god og central beliggenhed i Kolding midtby er denne investeringsejendom beliggende. Ejendommen er en blandet ejendom og består af 3 erhvervslejemål (inkl. projektmulighed) og 2 boliglejemål. Med ejendommens central beliggenhed kan erhvervslejerne tilbydes en god eksponering og stor synlighed samt boliglejerne kort afstand til alle midtbyens faciliteter og offentlig transport.

Ejendommen er i dag ejet og drevet af Velliv Ejendomme som ønsker at afhænde ejendommen til en lokal investor, da den ikke passer ind i Velliv’s fremadrettede strategi. For en lokal investor vil der være stor mulighed for at optimere på driften. Klostergade 2 er yderst regulært og har mange muligheder. 3 ud af ejendommens 5 lejemål er ledige, hvilket giver en ny ejer god mulighed for enten at foretage sin egen genudlejning og alternativt at konvertere ejendommens 2. sal fra nuværende ledige erhvervslejemål på 199 m² til i stedet at blive omdannet til 2 eller flere boliglejemål.

Erhvervslejemålet i stuen th. er udlejet til en frisør og har været udlejet hertil siden 1992. Erhvervslejemålet i stuen tv. Er udlejet til en isbutik (Okkels) som har været lejer siden 2021, hvor lejemålet blev totalmoderniseret. Tilhørende begge erhvervslejemål medfølger lagerarealer i kælderen.

Gågadeområdet omkring Klostergade, A.L. Passagen, Slotsgade og Gråbrødregade er kendt for sit hyggelige miljø med butikker og servering af mad og drikke. Ved siden af ejendommen på Klostergade 2 er der endvidere opført et større boligkompleks af Domea som har skabt ekstra liv, eksponeringsmuligheder og købekraft til området, til gavn for butiks- og restaurationslivet.

Der er parkeringsmulighed i ejendommens baggård som for nuværende er benyttet af ejendommens erhvervslejere. Endvidere er der inden for 100 meter gode offentlige parkeringsforhold og parkeringshus.

Er du på udkig efter en spændende investeringsejendom med projektmuligheder og potentiale, samt hvor der for en lokal investor er mulighed for at optimere på driften, så er Klostergade 2 en yderst attraktiv investeringsmulighed.

Pris kr. 6,800,000
Sagsnummer 11091
Pris pr. m²
kr. 11,003
Afkast:
8,45 %
Årlig lejeindtægt
kr. 643,020
Årlig lejeindtægt pr. m²
kr. 1,040
Depositum
kr. 168,655
Forudbetalt leje
kr. 7,795
Årlig driftsudgift
kr. 80,849
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 131
Etageareal
618 m²
Grund
342 m²
Energimærke
C

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar