Leje

Showroom, engros, nethandelsvirksomhed, fitness, pladskrævende detail m.m.

Løversysselvej 2B, 7100 Vejle

Unikt og nymoderniseret lejemål beliggende i Vejle Nord tæt ved Motorvej E45. Området består af en kombination af showroom/detail/engrosvirksomheder samt domicilvirksomheder.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og kan benyttes til showroom, nethandelsvirksomhed, engros, fitness, pladskrævende detailhandel og meget andet.

Ejendommen har i 2022 gennemgået en komplet facaderenovering i nyt nordic look i træ og stål i samarbejde med SWECO og indretningsforslag fra Ambiente, som vist på visualiseringer i nærværende prospekt. Den endelige indretning aftales i fællesskab med lejer.

Lige overfor ejendommen opfører Privathospitalet Mølholm deres nye sundhedshus på 12.000 m², hvilket vil give en stor eksponeringsflade og aktivitet til gavn for lejerne i Løversysselvej 2. Af detail/engrosvirksomheder i området kan nævnes My Garage, Autohuset Vestergaard, AT Biler, Plantorama, ILVA, Drømmeland, Vejle Bolighus samt køkkenfirmaerne HTH, uno form, Kvik, Invita, Vordingborg og Svane.

Lejemålet er muligt at indrette med en kombination af showroom og lager efter lejers behov. Dermed er anvendelsesmulighederne også mange, hvad enten der er tale om en lejer der ønsker at drive butik, fitnesscenter, showroom eller lignende. I forbindelse med lejemålet er der, udover hovedindgangen, også mulighed for adgang via port. Lejemålet har forskellige loftshøjder på henholdsvis 3 meter, 3,5 meter samt 7 meter, hvilket er med til at give en unik rumfornemmelse.

Tilhørende ejendommen er der gratis parkeringspladser til både personale og kunder.

Endvidere er der lige ud for ejendommen anlagt naturstisystemer som strækker sig fra Horsensvej, via Lysholt Allé / Grundet Ringvej samt til Stiftsvej. Fra adressen er der 3 minutters kørsel til motorvej E45, hvorfra der er 20 minutters kørsel til henholdsvis Horsens, Kolding og Fredericia. Ansatte kan dermed komme langvejs fra i bil, samtidig med at der fra Vejle Banegård går busser direkte op til området.

Årlig leje kr. 893,350
Sagsnummer 1014021
Leje pr. m²
kr. 850
Depositum
kr. 446,675
Årlig driftsudgift
kr. 52,550
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 50
Etageareal
1,051 m²
Energimærke
B

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar