Leje

Nyindrettet kontordomicil

Løversysselvej 2C, 7100 Vejle

Unikt kontorlejemål beliggende i Vejle Nord tæt ved Motorvej E45. Nærmeste naboer er Bagger-Sørensen’s nyopførte og prisvindende domicilbygning samt Privathospitalet Mølholm’s nye og visionære sundhedsbyggeri på 12.000 m².

Ejendommen har i 2022 gennemgået en komplet facaderenovering i nyt nordic look i træ og stål i samarbejde med SWECO og indretningsforslag fra Ambiente, som vist på visualiseringer i nærværende prospekt. Den endelige indretning aftales i fællesskab med lejer.

Kontorlejemålet er 1.105 m². Indgangsområdet er en stor hall med 7 meters loftshøjde og består af et loungeområde, kantine og åbent køkkenmiljø samt en stor spansk trappe med indbyggede sidemiljøer. Området er fleksibelt og kan ændres til konference og stormødelokale. Via den spanske trappe føres man til selve kontormiljøet som er opdelt i både større og mindre kontorområder samt forskellige mødefaciliteter der kan rumme alt fra 3-15 personer, alt efter lejers behov. Der er toiletfaciliteter i forbindelse med både kantineområdet samt kontormiljøet.

Tilhørende ejendommen er der gratis parkeringspladser til både personale og kunder.

Endvidere er der lige ud for ejendommen anlagt naturstisystemer som strækker sig fra Horsensvej, via Lysholt Allé / Grundet Ringvej samt til Stiftsvej. Fra adressen er der 3 minutters kørsel til motorvej E45, hvorfra der er 20 minutters kørsel til henholdsvis Horsens, Kolding og Fredericia. Ansatte kan dermed komme langvejs fra i bil, samtidig med at der fra Vejle Banegård går busser direkte op til området.

Årlig leje kr. 994,500
Sagsnummer 2014011
Leje pr. m²
kr. 900
Depositum
kr. 497,250
Årlig driftsudgift
kr. 55,250
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 50
Etageareal
1,105 m²
Energimærke
B

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar