Leje

Attraktivt og nyistandsat butikslokale på Vejle gågade

Nørregade 24A, st., 7100 Vejle

Lokalet bliver inden lejers overtagelse omhyggeligt renoveret med nye gulve, lofter og nymalet overalt. Lejemålet indeholder et stort, lyst og regulært forretningslokale med god loftshøjde. Der er klimanlæg, hvilket sikrer et behageligt indeklima for kunder og personale. Der er mulighed for opdeling med New Yorker vægge. Yderligere faciliteter inkluderer separat kundetoilet (handicapvenligt), stort  personalekøkken og separat personaletoilet.

Mulighed for særindretninger efter nærmere aftale.

Det til lejemålet tilhørende lager, kan også fravælges, således at man alene lejer butikslokalet på 150 m² til en årlig leje på kr. 375.000 ekskl. moms.

Området er kendt for sin mangfoldighed med mange spændende butikker som H&M, Føtex, Ranch Svendsen guldsmed, St. Thomas apotek, Bahne, Synoptik, Skoringen, Profiloptik, Lilly, Femilet, Louis Nielsen, Zizzi, Noa Noa, Imerco, Gina Tricot og Buch’s Herremagasin. Vejles Latinerkvarter ligger også i nærheden, så der er mange butikker, som er med til at tiltrække et købedygtigt publikum til området.

Kom og se dette attraktive butikslokale, der giver en fantastisk mulighed for at etablere din virksomhed på en af Vejles mest eftertragtede adresser.

Årlig leje kr. 422,000
Sagsnummer 20442
Leje pr. m²
kr. 1,730
Depositum
kr. 211,000
Etageareal
244 m²
Energimærke
C

Martin Becker Overgaard

Indehaver · Erhvervsrådgiver