Leje

Attraktiv beliggenhed i Rådhuspassagen

Rådhuspassagen 9B, 7100 Vejle

Regulært og veldisponeret lejemål på 95 m² beliggende i Rådhuspassagen på Vejle gågade. Lejemålet har en synlig facade med masser af vindueseksponering som henvender sig direkte mod den forbipasserende trafik.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder såsom butik, klinik eller lignende.

Indretningen er fleksibel, da de fleste vægge er let kontruktion, og kan dermed forholdsvis let ændres. Det giver mulighed for at åbne butiksarealet yderligere op, så man får ét regulært åbent rum. Nuværende indretning indeholder butiksareal, kontor/mødelokale, køkken, toilet samt disponibelt depotrum.

Rådhuspassagen har gennem generationer været en kendt del af forretningslivet i Vejle. Med den meget centrale beliggenhed med indgang fra henholdsvis Torvegade og Kirkegade fungerer Rådhuspassagen som en hyggelig lille oase af butikker samt servering af mad og drikke. Der er et fantastisk udemiljø, hvor der især om sommeren oser af liv med udeservering og masser af forbipasserende. Som lejer er det muligt at benytte gårdarealet til f.eks. kundearrangementer.

Af nabolejere i Rådhuspassagen er der et godt miks af forskellige typer af virksomheder, herunder den populære Kaffebaren, Folmers Mikrobageri, Sct. Nicolai Ure, Guldsmedegården, No’rønt, Creative Space, Rådhusfrisøren samt Byens Bogcafé.

Årlig leje kr. 142,500
Sagsnummer 20631
Leje pr. m²
kr. 1,500
Depositum
kr. 71,250
Årlig driftsudgift
kr. 6,694
Årlig driftsudgift pr. m²
kr. 70
Etageareal
95 m²
Energimærke
D

Emil Møller Hauser

Indehaver · Erhvervsmægler MDE, DiplomValuar